Δωρεάν Μεταφορικά

Join our newsletter

 
Subscribe!

Πολιτική Επιστροφών

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να περιγράψουμε τα προιοντα μας, όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά, έτσι ωστε να σας παρουσιάζουμε κάθε λεπτομέρεια της εικόνας και της κατάστασης τους. Παρ΄όλα αυτά, λόγω της ιδιαίτερης φύσης των vintage αντικειμένων και ρούχων, αντιλαμβανόμαστε οτι υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος απο τους πελάτες μας, να μην ειναι 100% ευχαριστημένος απο την αγορά του.
Για αυτόν τον λόγο και δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε το προιόν που αγοράσατε με οποιοδήποτε άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε ειναι να μας επιστρέψετε το ανεπιθύμητο προιόν μέσω courier μέσα σε 7 ημέρες απο την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον αποστολέα. Ειναι προτιμότερο,οταν προβαίνετε σε επιστροφή να χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία courier, μιας και η Vintage Lovers δεν φέρει ευθύνη για προιόντα που μπορεί να χαθούν με το ταχυδρομείο.
Παρακαλούμε να γνωρίζετε, πως μετά το πέρας του προαναφερθέντος διαστήματος (7 εργάσιμες ημέρες) δεν θα μπορέσουμε να δεχθούμε την επιστροφή σας. Ολα τα προιόντα που επιστρέφονται στην έδρα μας, θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση, στην οποία σας αποστάλθηκαν εξαρχής.  Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές ελαττωματικών προιοντων. Υπηρεσία επιστροφης χρημάτων δεν παρέχεται .Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής, θα πρέπει να μας υποδείξετε το προιόν, η τα προιόντα που θα αντικαταστήσουν, την αρχική σας αγορά.Δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία επιστροφής σας μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, απο την ημερομηνία που παραλάβαμε.
Οσον αφορά στην κατηγορία των vintage ρούχων, μιας και πρόκειται για μοναδικά κομμάτια, τα οποια ειναι διαθέσιμα σε ένα μόνο μέγεθος, θα σας συμβουλεύαμε, εαν κάποιο ρούχο χρειάζεται μικρές διορθώσεις για να εφαρμόσει ακριβώς στο σώμα σας, να δοκιμάζατε την επιλογη ενός ράφτη, που θα φροντίσει, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και το κάθε ρούχο να μοιάζει πως ράφτηκε για εσάς και μόνο! Επίσης, θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά στον γενικό οδηγό μεγεθών που διαθετουμε online, ετσι ώστε να νιώθετε πιο ασφαλής με την επιλογή σας να προχωρήσετε σε αγορά κάποιου προιόντος ρουχισμού. Για να διαβάσετε τον οδηγό μεγεθών κάντε κλικ εδώ
Πρίν προχωρήσετε σε επιστροφη παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα που μπορείτε να βρείτε online εδώ.
Επειτα θα πρέπει να αποστείλλετε το προιον στην  διευθυνση Ροδοπης 6 Μαρούσι, Αθήνα /Τ.Κ 15125.
Προς ενημέρωση σας, θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως κάποια προιόντα εξαιρούνται απο την πολιτική επιστροφών μας. Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές σε σκουλαρίκια, εσώρουχα και μαγιό.  Επίσης όλα τα προιοντα που επιστρέφονται σε εμάς, πρέπει να φέρουν το ειδικό καρτελάκι τους.

*Σημείωση: Προιόντα που αγοράστηκαν στην τελική εκπτωσιακή τιμή τους, δεν επιστρέφονται. 

Loading...