Δωρεάν Μεταφορικά

Join our newsletter

 
Subscribe!

Φροντίδα & Μεγεθολόγιο

Οδηγίες πλυσίματος:

Ενας μικρός λεκες η μια χαρακτηριστικη μυρωδιά δεν χρειάζεται να σημαίνουν το τέλος του αγαπημένου σας vintage ρούχου. Τέτοια μοναδικά κομμάτια εχουν συνηθως πολύ μεγάλη ιστορία και ίσως εχουν υποστεί καποια φθορά , αλλα με την κατάλληλη φροντίδα, θα δείχνουν στα καλύτερα τους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τον καθαρισμο των vintage ρούχων σας. Ας δούμε τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουμε

Πλύσιμο στο χέρι:

Ο πιο κατάλληλος και ταυτόχρονα πιο συνετός τρόπος πλυσίματος. Τα περισσότερα vintage κομμάτια, δημιουργηθηκαν με βάση αυτον τον τρόπο πλυσίματος, συνεπώς θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την διαδικασία καθαρισμού με αυτον τον τρόπο και αν δεν φανεί αρκετος, να προχωρήσετε στους επόμενους

Aέρας:

Οσον αφορά σε μυρωδιές απο καπνό η κάποιο άρωμα, είναι προτιμότερο να αερίζουμε τα ρούχα στον ανοιχτό χώρο, παρα να τα πλένουμε κατευθείαν, μιας και πρόκειται για τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού, που συνάμα βοηθάει και την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλα και προστατεύει το υφασμα απο την φθορά, εξαιτίας των συχνων πλυσιμάτων   

Στεγνο καθάρισμα:

Εαν δεν ειστε σίγουροι, για το κατα πόσον  θα πρέπει να δώσετε στο καθαριστηριο το vintage ρούχο σας, καλο θα ηταν να αναλογιστείτε εαν γνωρίζετε το ύφασμα, απο το οποιο είναι φτιαγμένο. Υπάρχουν συγκεκριμένα υφάσματα που χρειάζονται πάντα στεγνό καθάρισμα.Το ιδιο ισχύει και για κάθε ρούχο με διακοσμητικές και κεντημένες λεπτομέρειες.
Ανάλογες πληροφορίες παρέχονται τις περισσότερες φορες και στο εσωτερικό καρτελάκι του ρούχου, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Ατέλειες & Μικροελαττώματα:

Τα vintage ρούχα, εχουν δημιουργηθεί αρκετά χρονια πριν και κατά πάσα πιθανότητα εχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά.Οποιαδήποτε ατέλεια, αποτελεί χαρακτηριστικό σημάδι της  "γοητείας" του ρούχου, συνεπως καλό ειναι πριν αποφασίσετε πως δεν μπορείτε πλέον να φοράτε κάποιο vintage κομμάτι λόγω ενος ελαττώματος, να σκεφθείτε εαν μπορείτε να το καμουφλάρετε με κάποιο στυλιστικό τρικ.


Οδηγός Μεγεθών : Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει

Loading...